Anunt pentru locuitorii orasului Otopeni privind colectarea deseurilor

ANUNT

PENTRU LOCUITORII DIN ORASUL OTOPENI

VA INFORMAM,

In urma solicitarilor primite de la Dvs., introducem a doua zi de colectare pe saptamana pentru fractia umeda ( deseurile reziduale ) la persoanele fizice. Noul program incepe Vineri, 2 August 2019.

Cei care au nevoie de a doua colectare saptamanala pentru fractia umeda – deseurile reziduale – vor scoate si in ziua de vineri dimineata pana la ora 6.00 ( preferabil din seara precedenta) pubela pentru deseuri reziduale.

Pentru ca, in aceasta zi vom colecta deseurile reziduale in tot orasul Otopeni, este posibil ca programul de colectare sa se prelungeasca. In acest sens avem rugamintea la dvs., sa lăsaţi pubela afara pana tarziu. Acolo unde pana la orele 17.00, pubela este inca negolita, sa sunati la dispeceratul Urban Otopeni la numarul de telefon 021314603 si sa anuntati adresa pubelei negolite .

Pentru orice alte informatii si precizari suplimentare va rugam sa ne contactati la tel 021.351.46.03

Astfel, pentru a nu se suprapune 2 colectari in aceeasi zi ( fractie umeda si fractie uscata) - ziua de Vineri devine a doua zi de colectare a fractiei umede (deseuri reziduale ) - in tot orasul Otopeni .

Pentru informatii suplimentare va rugam ne cotactati la telefon 021.351.46.03

Sondaj

Diagnoză socio-economică a orașului Otopeni

Cum apreciați situația actuală a orașului Otopeni
în ceea ce privește următoarele aspecte?Meteo

Meteo otopeni

Camere web

Camere web otopeni