Sistem de informare si plata on-line a impozitelor si taxelor locale

Primaria Orasului Otopeni va pune la dispozitieSistemul permite contribuabililor, persoane fizice sau juridice, sa se informeze online asupra datoriilor catre bugetul local si sa achite aceste datorii prin intermediul instrumentelor de plata electronica. Operatiunile legate de informare si de plata taxelor si impozitelor pe Internet se pot efectua astfel in orice moment al zilei, fara a mai fi necesara deplasarea la primarie sau la sediul bancii.

Informatiile oferite de Primaria Orasului Otopeni prin intermediul sistemului se refera la:
• impozite datorate de contribuabili bugetului local;
• situatia platilor;
• situatia bunurilor aflate in patrimoniu, a taxelor sau a amenzilor;
• plata prin sistem de tip e-commerce de pe site.

Pentru accesarea sistemului de plata electronica este necesara depunerea unei cereri la Serviciul Impozite si Taxe din cadrul Primariei Orasului Otopeni in vederea atribuirii de user si parola. Cererea se poate depune direct la Serviciul Impozite si Taxe sau pe adresele de e-mail: Primaria.Otopeni@otopeniro.ro, vladconstantin@otopeniro.ro si maria.ion@otopeniro.ro, aceasta putand fi completata accesand site-ul oficial al primariei www.otopeniro.ro sau link-ul https://etax.otopeniro.ro/.

Program de relatii cu publicul si incasari:
• Luni, Marti, Miercuri, Joi: 08:00 - 16:00
• Vineri: 08:00 - 14:00

NOTA: In anul fiscal 2018, pentru contribuabilii persoane fizice nivelul impozitelor si taxelor locale va fi la fel ca in anul fiscal 2017.

Primaria Orasului Otopeni

Meteo

Meteo otopeni

Camere web

Camere web otopeni